Minikonfirmand

Information om Minikonfirmand Uge

Det er Skt. Nicolai Kirke i Rønne og Sct. Knuds kirke, der i fællesskab arrangerer minikonfirmand ugen.

Børn der har afsluttet 3.eller 4.klasse på Søndermarkskolen, Åvangskolen, Rønne Privatskole og Peterskolen er velkommen. Der er plads til max. 50 børn.

Børnene møder op i Sognegården Rønne Syd, Søndergårdsallé 1A (lige overfor Fakta) mellem kl.8 og 9 alle dagene. Der er mulighed for at få lidt morgenmad indtil kl.8.45, hvis man gerne vil have det.

Dagens aktiviteter begynder kl.9.00 og slutter kl.15.00 hver dag.

Børnene kan blive indtil kl.16.00, hvis der er behov for det.

Vi sørger for frokost og mellemmåltider samt drikkelse til børnene i løbet af dagene.

Børnene skal have praktisk tøj og fodtøj på, der passer til vejret. Vi forventer at være udendørs en del af tiden hver dag.

Vi opfordrer til, at børnene lader deres telefoner ligge derhjemme. Hvis de medbringer dem, vil vi samle dem sammen opbevare dem i løbet af dagen.

Tilmelding til minikonfirmand ugen sendes pr. mail til Kirke- og kulturmedarbejder Karenbodil Madsen: karenbodil@sktnicolai.dk  I forbindelse med tilmeldingen oplyses følgende:

Barnets navn

Hvor det går i skole

Adresse

Tlf.nr. til forældre eller en anden voksen vi kan få fat på, hvis det bliver nødvendigt i løbet af minikonfirmand ugen.

Forældre eller værges mailadresse

Særlige hensyn – f.eks. allergi, medicin osv.

Tidspunkt I forventer at barnet møder ind om morgenen.

Om barnet tager hjem selv eller bliver hentet om eftermiddagen + tidspunkt.

Derudover skal gives en køretilladelse til at køre med i bus og private biler, da vi skal på ture nogle af dagene.

I forbindelse med tilmelding betales 50 kr. Der betales med mobilepay: 40495. mrk. minikonfirmand og skriv også barnets navn. Tilmeldingen er først gældende, når der er betalt.

Ved spørgsmål om minikonfirmand ugen kan I henvende jer ved at ringe til: Sognepræst Flemming Mose Lauridsen: tlf. 30 11 75 24, Sognepræst Peter Hauge Madsen: tlf. 29 42 83 95 eller Kirke- og kulturmedarbejder Karenbodil Madsen: tlf. 4031 0285.

Vil du være minikonfirmand?

At være minikonfirmand er for dig, der går i 3.klasse. Her i efteråret er det for de børn, der går i 3. klasse på Åvangsskolen.
Vi synger, hører historier fra Bibelen, laver forskellige aktiviteter og får en forfriskning hver gang.

Vi mødes hver mandag fra d. 21. sept. til og med d. 7. dec. i Sognegården Rønne Nord, Åvej 2 fra kl. 13.45 til 15.00. De første gange kommer Peter og henter jer på skolen efter skoletid kl. 13.35 ved indgangen tæt på cykelstien (mellem Byledsgade og Smallesund).
Den 12. okt. er der ikke minikonfirmand pga. efterårsferie.
Vi har afslutning søndag d. 13. dec. hvor vi medvirker til familiegudstjenesten i kirken kl. 10.30. Derefter vil der være et hyggeligt samvær. Denne dag er søskende og forældre også velkommen. En invitation følger.

Har du lyst til at være med? Så kan dine forældre tilmelde dig hos kirke- og kulturmedarbejder Karenbodil Madsen på tlf. 4031 0285, mail: karenbodil@sktnicolai.dk , eller hos sognepræst Peter Hauge Madsen på tlf. 29 41 83 95, mail: aavej2@mail.tele.dk . Ved tilmelding oplyses: minikonfirmandens navn og adresse, forældre/værges telefonnummer og mailadresse. 

Vi glæder os til at se dig og være sammen til hygge, aktiviteter og bibelfortællinger!

Mange hilsener fra
Peter Hauge Madsen og Karenbodil Madsen